Upoznavanje - Dame Biraju
Korisnicko ime:
Lozinka:

klik movies

movies for download
ima li koga

< Pogledaj prethodnu temu | Pogledaj sledeću temu > 
Autor Poruka
lili 4

lili 4

Pridružio: 12 Jan 2009

PorukaPoslao: Sre Dec 23, 2009 13:14    Naslov: ima li koga Odgovoriti sa citatom
zdravo, nisam nikada pisala na nekom forumu, ali eto za sve postoji prvi put...navikla sam vec da sam sama...možda je ipak krivica u meni otkud znam...ali je žalosno sta sve mora sam čovek ili žena da pretrpi i kad upozna nekog nije siguran da taj neko nece da ga ismeje ili izvređa...onda dugo ne poželis nikog da upoznas...pozz za sve usamljene duse...glavu gorenije ni to tako lose... Wink
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
bombas

bombas

Pridružio: 09 Mar 2009

PorukaPoslao: Pet Dec 25, 2009 12:19    Naslov: Re: ima li koga Odgovoriti sa citatom
lili 4 ::
zdravo, nisam nikada pisala na nekom forumu, ali eto za sve postoji prvi put...navikla sam vec da sam sama...možda je ipak krivica u meni otkud znam...ali je žalosno sta sve mora sam čovek ili žena da pretrpi i kad upozna nekog nije siguran da taj neko nece da ga ismeje ili izvređa...onda dugo ne poželis nikog da upoznas...pozz za sve usamljene duse...glavu gorenije ni to tako lose... Wink

Pa pisi slobodno....
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dusanfiric

Pridružio: 20 Jul 2010

PorukaPoslao: Sub Jul 24, 2010 12:49    Naslov: Re: ima li koga Odgovoriti sa citatom
hm kako za koga ali da usamljenost nije loša ne bih rekao to je najgora mora za čoveka
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Sva vremena su GMT + 1 sat

movies for download

shs upoznavanje

© 2006 - 2008 Dame Biraju sva prava zadrzana !
eXTReMe Tracker