| < Pogledaj prethodnu temu | Pogledaj sledeću temu > |
Sokrat Gost

|
Poslao: Čet Nov 26, 2009 21:24 Naslov: 5 saveta zenama |
|
|
|
Iz riznice kineskih mudrosti - pet saveta ženama:
1. Važno je pronaci čoveka koji će ti pomagati u teškim poslovima i koji će imati dobar posao.
2. Važno je naći pametnog čoveka, obrazovanog i duhovitog, koji će te znati nasmejati.
3. Važno je naći čoveka na kojeg se uvek možeš osloniti, u kojeg uvek možeš imati poverenje, koji te nikada neće lagati.
4. Važno je naći čoveka koji će biti dobar u krevetu, koji će uživati da vodi ljubav s tobom.
5. Važno je da se ova četvorica ne poznaju.
p.s. pozdrav Bellisimi
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
bellisima

Pridružio: 16 Okt 2009 Poruke: 665
|
Poslao: Pet Nov 27, 2009 12:32 Naslov: |
|
|
|
Pozdrav Sokrate i tebi:)Ja ti od malena čitam kineske mudrosti , tako da sam ove savjete odavno naučila napamet i primjenila naravno , osim zadnjeg , koje sam malo preformulisala i upoznala ih svu četvoricu u startu , tako da sada oni svako veče igraju poker , a ja opet free .Tako mi i treba kad sve hocu da radim na svoju ruku i ne poštujem pravila
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
Sokrat Gost

|
Poslao: Pet Nov 27, 2009 19:49 Naslov: |
|
|
|
Nije ni cudo sto sam se tebe setio citajuci ove savete!Pravi si haos-maker, samo ako ima mikron mogucnosti za to.
Slikica te fenomenalno opisuje Sta da ti kazem - bice da si vec presla na Drugi i visi nivo kineskih mudrosti...
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
bellisima

|
Poslao: Sub Nov 28, 2009 19:15 Naslov: |
|
|
|
Eno opet ja haosmaker Cush drugi , na sedmom sam, nivou mislim A je l'da da sam super na ovoj slicki , samo sam malo morala pokriti oci , stidljiva sam ti ja samo tako
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
Sokrat Gost

|
Poslao: Pon Nov 30, 2009 21:48 Naslov: |
|
|
|
Xaxax... Da je Haosmaker zanimanje - bila bi profesionalac.. bez laznog uvlacenja..
Zene nemaju nivoe - nego paralelne svetove..
Slikica ti je vise u stilu "uff, sta sam sad odvalila!"
ma, pravi si djavoljak..i dobrica..
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
bellisima

|
Poslao: Uto Dec 01, 2009 12:43 Naslov: |
|
|
|
Nivo se odnosio na Kineske mudrosti muskarcino , i nemo zene da mi diras inace vise necu biti dobrica
Oni koji o zenama uvijek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno, a oni koji o njima samo lose govore, ne poznaju ih nikako - rece nekad neko ... davno... a ja se sjetih sad ... ne znam zasto ...i takoooo...
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
Sokrat Gost

|
Poslao: Uto Dec 01, 2009 23:01 Naslov: |
|
|
|
Vladaj svojim osecanjem, jer ono, ako ne slusa, zapoveda.
Zene imaju nelinearan nacin razmisljanja, i zive cesto - svesno ili nesvesno - u paralelnim svetovima. Oni su sustina - a nivoi prisutni u svakom od njih.
Sto su vise funkcionalni - to je zena uspesnija...
Zato su kinezi i dodali onaj 5. savet
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
MaryJane

Pridružio: 20 Okt 2006 Poruke: 13491 Lokacija: In The Middle Of Nowhere!! USA
|
Poslao: Sre Dec 02, 2009 05:30 Naslov: |
|
|
|
Idi begaj nismo li valjda,jos malo pa ce svaku zenu koja misli ovako "nelinearan nacin razmisljanja,"
klonirati da nas sto vise ima da bih mogli zabaviti ovaj muski svet nelinearanim mislima...  _________________
| Nazad na vrh |
|
|
Sokrat Gost

|
Poslao: Sre Dec 02, 2009 12:00 Naslov: |
|
|
|
Xax.. Onu koja je Jedinstvena, Jedina, i Prava za nekoga - nemoguce je klonirati, jer - takva - ujedno sadrzi i deo "druge strane" ..i obrnuto..
Priznajem, bilo bi zabavno da se vase "nelinearno razmisljanje" moze videti ili cuti, sa sve kontekstom... ali, tesko, jer to su uglavnom ona, nama nejasna, cutanja - koja nam odmah ukljucuju Ego i nepovratno unistavaju sansu da "osetimo" to.. u vecini slucajeva...
Sta ciniti? Ne znam, mozda je vaznije - kako?
Sta god radite, radite punim srcem, sa sto vise energije i 100 posto prisutni!
Mir i Ravnoteza su nesto sto nam dolazi.. to su oni momenti sklada i srece..ali ne trebaju nas zaustaviti.. ne ucimo se sredini - nego Potpunosti..oseticemo Beskraj - a ne da smo po ko zna koji put izmanipulisani...
uf, skrecem sa teme
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
MaryJane

|
Poslao: Sre Dec 02, 2009 19:59 Naslov: |
|
|
|
auuuuuuuuu sad filozofiras,ma nemoj please jednostavno sam ti rekla sta mislim opet ev ti razmisljam hehe...Joooj pase ti nick Sokrat da znas...Ubi me ovo citanje,mada vuce me da te sto vise procitam,daklem....ahammm _________________
| Nazad na vrh |
|
|
bellisima

|
Poslao: Čet Dec 03, 2009 12:00 Naslov: |
|
|
|
Ja i ne citam Mary samo brzo skeniram , izaberem sto mi pase , quote-iram , pronadjem se u tome i cekam repliku .Evo ovako :
| Sokrat :: |
Onu koja je Jedinstvena, Jedina, i Prava za nekoga - nemoguce je klonirati..
 |
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
MaryJane

|
Poslao: Čet Dec 03, 2009 20:55 Naslov: |
|
|
|
Bellisima draga da znas moracu i ja tako ovako ubi me ovo citanje a Sokrat mogo bi celu knjigu da napise...  _________________
| Nazad na vrh |
|
|
bellisima

|
Poslao: Pet Dec 04, 2009 12:55 Naslov: |
|
|
|
Pa kazem ti Mary A Sokrat je jedan ,ali evo nesto ga nema , zabrinjava me
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
Sokrat Gost

|
Poslao: Pet Dec 04, 2009 18:33 Naslov: |
|
|
|
| MaryJane :: |
| ...Joooj pase ti nick Sokrat da znas...Ubi me ovo citanje,mada vuce me da te sto vise procitam,daklem....ahammm |
Eee, to bi bilo prvi put da me je neko procitao i provalio - samo citanjem..
Mada, sudeci po onom ..ahammm.. na dobrom si putu...
|
|
| Nazad na vrh |
|
|
Sokrat Gost

|
Poslao: Pet Dec 04, 2009 18:48 Naslov: |
|
|
|
| bellisima :: |
Pa kazem ti Mary A Sokrat je jedan ,ali evo nesto ga nema , zabrinjava me  |
Pa sta reci osim da uzivam u drustvu prisutnih dama, slobodan od straha - hocu li ostati svoj..
Dovoljno je upoznati njih dve pa da bude jasno zasto bi nas kloniranje - samo osiromasilo...
|
|
| Nazad na vrh |
|
|